EDITORIAL // Minciunile Maiei Sandu

Pe parcursul carierei Maia Sandu s-a remarcat prin multe lucruri reprobabile și prin lipsa măcar a unei singure realizări care ar fi valabilă la capitolul performanță. Aceasta, în pofida faptului că a deținut funcțiile cele mai importante în stat, respectiv ministru în Guvernul Filat și ulterior Prim-ministru, dar și prim planul politicii autohtone.

Am insistat de multe ori cu privire la beteșugurile liderului PAS, însă atât timp cât dânsa stăruie cu impostura și manipulările, nu voi ezita să atrag atenția asupra lor în mod punctual.

Ultima apariție la tv a amazoanei mioritice a însemnat reluarea fără nici o jenă și clipire a unor minciuni mai vechi și la vedere. Astfel, individa a declarat senin că a făcut alianța cu PSRM pentru că i-au cerut alegătorii acest lucru. Apoi a mai spus fără să roșească că nu a fost membru PLDM, dar și una din cele mai fidele persoane din anturajul lui Filat.

În fața unor minciuni spuse de Maia Sandu pe față nu putem decât să ne etalăm perplexitatea și să punctăm minciunile ca atare. Prin urmare, trebuie să amintim că liderul PAS a obținut un loc în Parlament tocmai promițând alegătorilor că nu va face alianță cu PSRM. A semnat și un act asumat public în acest sens! Iar acum vine și zice că alegătorii i-au cerut să facă alianță cu PSRM.

Apoi, în văzul întregii lumi, de la tribuna celui mai înalt for al PLDM-ului, a declarat că este mândră că devine membru PLDM. Acel PLDM care a confecționat de fapt creatura politică numită Maia Sandu. Acum creatura vine și a câta oară minte că nu a fost membru PLDM.

Asta e tot ce trebuie știut despre Maia Sandu. Este cel mai cinic și nociv politician în acest moment în Republica Moldova și doar cei care sunt la fel ca ea lipsiți de repere morale sunt în stare să-i dea votul.

Autor: Vitali Catană  Sursa: Politics.MD

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.