Edilul capitalei: Primul târg de ghidare în carieră „Școala Orașului Verde” va fi organizat în capitală. Când va fi acesta

Primul târg de ghidare în carieră „Școala Orașului Verde” organizat de Primăria Municipiului Chișinău. Potrivit primarului general Ion Ceban, acesta se va desfășura în perioada 14-15 mai, în Parcul ,,Alunelul” din sectorul Buiucani.

„Evenimentul de va desfăşura în intervalul 10:00-19:00. Cadrele didactice, elevii însoțiți de profesori și părinți, alți tineri interesați vor avea ocazia să participe la o serie de activității interactive de dezvoltare a competențelor, precum și instruirea necesară pentru ghidarea în alegerea viitoarei profesii.

Pe durata activităților, vor fi organizate și training-uri destinate elevilor privind ghidarea în carieră și părinților/pedagogilor în acordarea de suport elevilor pentru stabilirea parcursului profesional”, scrie edilul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Pentru participarea la târgul de ghidare în carieră este necesară înregistrarea prealabilă prin completarea următoarelor chestionare:
Chestionar pentru elevii claselor V-IX – https://cutt.ly/6GCPkdD;
Chestionar pentru elevii claselor X-XII – https://cutt.ly/EGCPmkd;
Chestionar pentru părinți – https://cutt.ly/qGCPTGD.

Evenimentul este parte a Programului „Dezvoltarea competențelor ecologice și ecologizarea școlilor publice din municipiul Chișinău”, organizat cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), cu finanțare din partea Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.