După 8 ani fără electricitate, mai multe familii din Dobrogea, au fost conectați la energia electrică. Ceban: Și localităţile suburbane trebuie să dispună de condiții bune de trai

Au trăit 8 ani fără electricitate. Este vorba de mai multe familii din Dobrogea, din municipiul Chișinău, care au fost conectați la energia electrică. Primarul general Ion Ceban a fost în vizită la aceste persoane.

„Am vizitat astăzi oamenii din localitate, am discutat cu ei și mă bucură faptul că nu vor mai fi nevoiți ca în secolul XXI, să nu poată folosi un televizor, un telefon mobil sau alte electrocasnice, iar copiii nu-și vor mai face lecțiile la lumina lumânărilor”, a declarat Ion Ceban.

Lucrările de definitivare și realizare a proiectului au durat circa 4 luni și au fost realizate după mai multe discuții și negocieri, în colaborare cu Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A.

Proiectul a prevăzut construcţia unei linii electrice cu lungimea de 5,5 km, și montate 2 posturi de transformare, costul lucrărilor fiind de 2,5 milioane de lei.

„Localităţile suburbane sunt parte a municipiului Chişinău, de aceea, oamenii de acolo trebuie să dispună de condiții bune de trai şi să nu fie neglijați de autorităţi”, a conchis edilul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.