Droguri în valoare de 250 mii de lei, ridicate de Poliție în urma mai multor percheziții

Ofițerii Direcției investigații Nord a Inspectoratul Național de Investigații, Inspectoratului de Poliție Bălți și procurorii Procuraturii Bălți, au documentat și demascat activitatea infracțională a unui grup de persoane care, ar fi cultivat și înstrăinat droguri în proporții deosebit de mari pe teritoriul raionului Ialoveni și zona de nord Republicii Moldova.

Pe parcursul a cinci luni, polițiștii au întreprins măsuri și acțiuni de urmărire penală pentru deconspirarea activității. Astfel, polițiștii au stabilit că suspecții cu vârsta cuprinsă între 35 și 50 de ani, ar fi pus în circulație marijuana.

Ca urmare a perchezițiilor în depozite,  automobilele și domiciliile  suspecților, polițiștii au ridicat marijuană, plante de cânepă, telefoane mobile, aparate confecționate artizanal pentru consumarea drogurilor.

Valoarea estimativă a drogurilor ridicate constituie  250 000 de lei.

Suspecții au fost reținuți. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de asemenea infracțiune  se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 de ani, se arată în comunicat.

În continuare sunt întreprinse acțiuni în vederea stabilirii și altor persoane care au participat ori au favorizat la comiterea infracțiunii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.