Donații de peste 150 de mii de euro pentru Spitalului Clinic din Bălți

O femeie din Ungheni, fosta pacienta a Spitalului Clinic din Bălți, a reușit să aducă instituției un ajutor umanitar în valoare de peste 150 mii de euro din partea poporului francez, transmite stiridinmoldova.md.

Valentina Bancu a suportat în 2014 o intervenție chirurgicală în spitalul din Bălți. Văzând că Secția neurochirurgie în care fusese internată, duce lipsa de paturi comode, cât și alte facilități necesare, a solicitat un mic ajutor din partea președintelui Asociației Obștești ,,Degețel”.

,,Am observat mai multe probleme. Am nimerit pe un pat, care nu era atât de comod. Și am hotărât cu domnul Deliu să organizăm un mic ajutor. Am ajuns la Ungheni după operație, i-am propus domnului Philippe Chaudie. Au fost câteva probleme din 2014 până în 2019, dar totuși am reușit”, a spus Valentina Bancu, brocher la AO,,Degețel”.

Începând cu anul 2003, în Republica Moldova au fost aduse 28 de camioane cu diverse ajutoare umanitare, dintre care mai mult de jumătate au ajuns la Ungheni. Camionul sosit la Bălți este al 29-lea la număr. Acesta conține bunuri de circa 12 mii kg.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.