Donald Trump i-a avertizat pe americani că vor primi facturile pentru tratarea de COVID-19

Costul unui tratament complet pentru COVID-19, pentru americanii care nu dispun de poliţe de asigurare, variază între 42.486 USD la 74.310 USD, potrivit unei analize recente realizate de organizaţia independentă FAIR Health.

Totodată, aceeaşi sursă, citată de presa americană dar şi de administraţia prezidenţială de la Washington, notează că pentru cei care dispun de poliţe de asigurare, costurile ar varia de la 21.936 USD la 38.755 dolari, în funcție de prevederile privind distribuirea costurilor din polița de asigurare.

Amintim că Statele Unite ale Americii au depăşit sâmbătă pragul de 300.000 de cazuri înregistrate de COVID-19, potrivit bilanţului prezentat de Universitatea americană Johns Hopkins. Pandemia a făcut cel puţin 8.162 de morţi în întreaga ţară.

Preşedintele Donald Trump i-a avertizat, zilele trecute, pe americani că vor primi facturile pentru tratarea de COVID-19 şi că ce e mai greu încă urmează. “Continuăm să lucrăm în circumstanţele pe care le ştiţi cu toţii. Următoarele zile vor fi cele mai dificile”, a declarat Donald Trump.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.