Doi bărbați au ajuns la spital cu arsuri în urma unui incendiu produs în capitală

Doi bărbați au ajuns la spital după ce au fost evacuați noaptea trecută de către pompieri în urma unui incendiu produs într-un bloc din capitală, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, incendiul a avut loc într-un apartament dintr-un bloc de locuit de tip cămin din str. Studenților. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:34, scrie sursa citată.

Pentru lichidarea incendiului, la fața locului au intervenit trei echipe de pompieri. Ajunși la locul arderii, salvatorii au stabilit că o cameră de la et. 2 cu suprafața de 12 metri pătrați este cuprinsă de flăcări. În procesul de intervenție angajații IGSU au reușit să salveze doi bărbați care se aflau în interiorul apartamentului afectat de incendiu.

Bărbații au fost evacuați și transportați la spital. Unul din ei s-a ales cu combustii pe 15% din suprafața corpului fiind internat la Centrul de Combustii din capitală, iar a doua persoană s-a intoxicat fiind preluată de medicii de la Spitalul „Sfânta Treime”. Incendiul a fost localizat la ora 01:46 și complet lichidat la 02:02.

Cauza și circumstanțele de producere a incendiului urmează a fi stabilite.

Conform statisticilor IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 35 situații de risc.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.