Dodon pentru TASS: A vorbit despre știrile false, care îi afectează familia, vinul de la Sadova și oponenții politici

Știrile false afectează în cea mai mare parte familia, a declarat Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru TASS. Candidatul independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova și-a amintit cât de mult a avut de suferit mama sa, dar și soția, când citeau fake-urile și comentariile agresive de pe rețelele de socializare.

“Am rugat-o pe mama să nu mai folosească Facebook-ul, deoarece comentariile, fake-urile de acolo o afectează puternic”, spune Igor Dodon.  

În context, jurnalistul rus Mihail Gusman și-a amintit de vizita pe care a efectuat-o în Republica Moldova, când a fost primit cu multă ospitalitate de către mama lui Igor Dodon. Gusman a remarcat că a fost servit cu un vin de excepție, de la Sadova, și s-a interesat dacă recolta de struguri, din acest an, este bună.

„Recolta de struguri este bună, chiar dacă a fost secetă noi am făcut deja 2-3 tone de vin, eu am particip personal la proces. În total, cred că vom avea în jur de 5-6 tone de vin. Putem să expediem și pentru jurnaliștii de la TASS”, a spus Igor Dodon.

Totodată, Dodon a precizat că atunci când a recoltat strugurii, a invitat și oponenții politici la un pahar de vin, pe care să îl servească după alegeri.

„Alegerile vin și se duc, iar oamenii trebuie să rămână oameni”, a conchis Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.