Dodon pentru prima dată, a dormit la el acasă. La ambasada Federației Ruse, a spus Pavel Filip

Informația că șeful de facto al socialiștilor, Igor Dodon, a dormit noaptea trecută la Ambasada Rusiei confirmă că el este o marionetă a Rusiei, care se teme că va trebui să dea socoteală pentru trădarea țării. Prim-ministrul Pavel Filip a spus că această informație este o noutate extraordinară, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

„Am auzit o noutate extraordinară azi, că Dodon, pentru prima dată, a dormit la el acasă. La ambasada Federației Ruse”, a spus Pavel Filip.

Amintim că, potrivit deschide.md, Dodon s-a ascuns aseară la Ambasada rusă, după ce a provocat criza politică din țară. Asta după ce au fost publicate imagini cu întrevederea dintre liderul PDM, Vlad Plahotniuc, din timpul negocierilor.

În acele imagini Dodon spune că în cazul unei coaliții PDM-PSRM, Plahotniuc va trebui să semneze un angajament secret în incinta ambasadei ruse de la Chișinău și în fața amabsadorului rus, Oleg Vasnețov. Respectivul angajament se referea la federalizarea R. Moldova. La fel, Dodon recunoaște că primea lunar 700 de mii de dolari din Rusia pentru a-și finanța partidul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.