Doctorul habilitat în medicină Eva Gudumac i-a mulțumit președintelui pentru susținerea medicilor

Renumitul medic, specialist în chirurgia pediatrică, doctorul habilitat în medicină Eva Gudumac i-a mulțumit președintelui Igor Dodon pentru susținerea medicilor din Moldova. Mesajul a fost publicat pe pagina de Facebook Echipa Dodon:  

“Domnul Președinte Igor Dodon s-a întors cu fața spre medicină, spre sănătatea poporului. A văzut care sunt plusurile și minusurile sănătății din Moldova și a reușit, în pofida tuturor greutăților, să susțină medicii, asistenții medicali și, prin intermediul lor, sănătatea din Republica Moldova.

De mult timp medicii din țara noastră nu au cunoscut adaosuri la salariu. De mult timp cei care fac gărzile de noapte nu au cunoscut o plată suplimentară. Chiar dacă este criticat, el de fiecare dată găsește argumente convingătoare, apreciate de marea majoritate a populației.

Aș dori ca, un nou mandat de Președinte al Republicii Moldova să contribuie la perfecționarea legislației referitor la medicină, deoarece fără sănătate, domnul Președinte a înțeles că, nu este economie în țară.

Îi dorim domnului Președinte tărie de caracter, să fie înțeles de către popor și, în special, de către medici. Noi, medicii îi mulțumim pentru aceea că ne înțelege problemele, greutățile și în această perioadă a pandemiei s-a străduit să ne susțină nu numai moral, dar și financiar. Aceste distincții care sunt oferite medicilor, care activează în aceste condiții destul de dificile în pandemie, sunt un stimul pentru a lucra mai bine și pentru a ameliora sănătatea acestei națiuni”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.