Diplomat: Plahotniuc este singurul politician care în ultimul timp a făcut ceva pentru țară

Lupta politică actuală pare să fie lupta cu o singură persoană – Vlad Plahotniuc, liderul Partidului Democrat din Moldova. În același timp, Plahotniuc este singurul politician care în ultimul timp a făcut ceva pentru țară. Opiniile au fost expuse de către fostul ambasador al Moldovei în Belarus, Valeriu Poia, la emisiunea Important de la TVC21.

„Pare a fi o luptă cu o singură persoană – Vlad Plahotniuc, cu partidul lui și cum să-l distrugă. Este absolut incorect. Partidele trebuie să vină cu programe, ce au de gând să facă pentru medici, profesori, pentru toți cetățenii”, spune diplomatul.

Acesta mai spune că, spre deosebire de oponenții săi, PDM are rezultate.

„Chiar și inițiativa dlui Plahotniuc de a aloca pentru fiecare copil câte 200 de lei lunar deja înseamnă mult. Nu contează cât au făcut, dar însăși faptul că au făcut ceva deja este o evoluție”, continuă Poia.

Întrebat pentru cine își va da votul, fostul ambasador a spus că ar vota anume pentru Vlad Plahotniuc, pentru că niciunul dintre concurenții săi politici ”nu a făcut cât a făcut personal domnul Plahotniuc”.

Share this Post!

Related post

0 Comment