Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Despre ce a discutat Zinaida Greceanîi cu Dereck J. Hogan - Știri din Moldova

Despre ce a discutat Zinaida Greceanîi cu Dereck J. Hogan

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a avut o discuție telefonică cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al SUA în țara noastră Dereck J. Hogan.

A fost discutată situația legată de COVID-19 și măsurile întreprinse de autoritățile Republicii Moldova pentru stoparea răspândirii coronavirusului.

În context, Zinaida Greceanîi a exprimat mulțumiri statului american pentru susținerea acordată Moldovei în lupta cu pandemia, referindu-se, în special, la donația făcută de statul Carolina de Nord pentru Instituția medico-sanitară publică ”Institutului Mamei și Copilului”, precum și la inițiativele în curs de realizare.

”Suntem interesați de menținerea relațiilor de colaborare foarte bune cu SUA, iar sprijinul partenerilor noștri externi este foarte important în contextul actual”, a menționat speakerul.

Interlocutorii au abordat și setul de măsuri anticriză adoptat, prin asumare de răspundere, de către Guvernul Republicii Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.