Deputații PAS, refuzați de democrați

Partidul Acţiune şi Solidaritate este gelos pe socialişti pentru faptul că aceştia au reuşit să convingă PDM să participe la discuţii despre viitorul Republicii Moldova. Vicepreşedintele PAS, Mihai Popşoi, a postat, pe Facebook, un mesaj în care regretă faptul că democraţii nu au dorit să definitiveze textul final al “Declarației pentru reconfirmarea vectorului european și promovarea consecventă a cursului strategic și ireversibil de Integrare Europeană”.

“De două săptămâni încercăm să ne întâlnim cu reprezentanții PDM pentru a definitiva textul final al Declarației pentru reconfirmarea vectorului european și promovarea consecventă a cursului strategic și ireversibil de Integrare Europeană. Deși colegii din PDM au avut o contribuție consistentă la elaborarea documentului prin schimbul de email-uri, totuși au evitat să discutăm pe viu pentru a finaliza documentul”, se spune în mesajul postat de Mihai Popşoi.

“Regretăm lipsa de devotament și consecvență față de năzuința majorității cetățenilor Republicii Moldova de a urma calea integrării europene: a combaterii corupției, a justiției independente, a reformelor economice, alegând în schimb calea a patra – calea spre nicăieri”, mai scrie Mihai Popşoi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.