Deputații PAS au exclus de pe ordinea de zi proiectul care prevede acordarea unui ajutor unic de 1000 de lei pentru elevi

Deputații PAS au exclus de pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Parlamentare Mediu și Dezvoltare Regională proiectul care prevede acordarea unui ajutor unic de 1000 de lei pentru elevi, în ajun de 1 septembrie. Despre aceasta deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Alla Darovannaia a scris pe rețelele de socializare. Parlamentarul a anunțat că PAS a exclus și inițiativa care prevede alimentație gratuită a elevilor claselor I-IX .

“Săptămâna trecută nu s-au prezentat deputații PAS la ședință, urma sa se discute exact aceleași proiecte”, a mai spus Darovannaia.

Amintim că deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au elaborat o inițiativă legislativă potrivit căreia în anul școlar 2021-2022, câte o mie de lei urmează să primească peste 136 de mii de elevi din întreaga republică.

Fracțiunea mai propune ca programul alimentației gratuite în școli să fie extins și pentru clasele a V-IX-a. În prezent, mese gratuite sunt oferite pentru elevii din clasele primare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.