Deputat PSRM: Peste 2 miliarde de lei pentru investițiile de stat în proiectele de reabilitare a infrastructurii drumurilor

În anul 2021, vor continua investițiile de stat în proiectele de reabilitare a infrastructurii drumurilor, construcției sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare și iluminare a localităților. Deputatul PSRM, Vladimir Golovatiuc, a declarat că, potrivit bugetului de stat votat în ajun de Parlament, investițiile capitale în infrastructură vor atinge anul viitor o cifră record de peste 2 miliarde de lei.

”La cele 1,6 miliarde de lei prevăzute în bugetul de stat pentru anul 2021, Parlamentul a mai adăugat în jur de 600 de milioane de lei”, a spus deputatul în cadrul unei conferințe de presă.

Amintim, Programul „Drumuri bune pentru toți” a fost lansat la inițiativa președintelui Igor Dodon. În acest an, fiecare localitate din țară a primit până la un milion de lei. De asemenea, la propunerea președintelui Dodon, fiecare localitate din țară urmează să fie iluminată.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.