Deputat PSRM, despre “realizările” Maiei Sandu: Falimentarea afacerilor și închiderea locurilor de muncă

Promisiunea făcută de Maia Sandu în campania prezidențială cu privire la crearea noilor locuri de muncă și susținerea afacerilor a rămas doar pe hârtie. Despre aceasta au anunțat deputații PSRM într-un raport de alternativă a celor 100 de zile de mandat ale președintelui Sandu.

Potrivit deputatului PSRM, Petru Burduja, în cele 100 de zile de mandat, Sandu a reușit să creeze noi locuri de muncă doar la Președinție, pentru oamenii ei apropiați, iar pentru mediul de afaceri a venit cu cererea de a introduce “lockdown” pentru cel puțin 30 de zile.
”Asta înseamnă că Sandu vrea să trimită majoritatea angajaților acasă și să închidă afacerile pentru cel puțin o lună. Așa vede ea suportul pentru afaceri, prin blocarea generală a lor”, a declarat Burduja.
Deputatul PSRM susține că și în acest caz, președintele demonstrează o lipsă totală de viziune și soluții, iar dacă nu știe ce să facă bun, creează haos, provoacă faliment pentru business, pierderi de locuri de muncă pentru cetățeni.
Președintele comisiei buget și finanțe a mai menționat că niciun proiect de lege nu a fost înregistrat de președintele țării în Parlament pentru susținerea mediului de afaceri.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.