Democratul Pavel Filip despre decizia PAS de a semna moțiunea: Ei fac jocul celor care-și doresc haos și dezordine în țară

Partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase au bătut palma cu autorii și beneficiarii fraudei bancare și au ales să facă jocul celor care-și doresc haos și dezordine în țară. Declarația a fost făcută de democratul Pavel Filip în urma asocierii PAS cu PPDA, grupul Candu-Șor în înaintarea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

Potrivit lui Filip, acum ”opoziția veritabilă” s-a lăsat antrenată într-o farsă ca într-un joc de domino pe care nu ei l-au aranjat, în care ei nu știu care este ultima piesă din acest șir, dar sunt gata să dea jos prima piesă.

”Regretăm că unii colegi din ”opoziția veritabilă” care s-au format ca partid și au venit în Parlament pe valul nemulțumirilor privind furtul miliardului, au ales astăzi ca să se așeze la masă cu autorii și beneficiarii acestei fraude. Venind cu această moțiune de cenzură, ei fac jocul celor care-și doresc haos și dezordine în țară”, a spus Filip.

Președintele democrat a declarat că atât PPDA, cât și PAS au dat dovadă de inconsecvență, întrucât una spun și alta fac.

”Vă amintiți că au scandat lozinci ”Miliardul înapoi”, iar astăzi fac înțelegeri și bat palma cu cei care într-adevăr aduc încet miliardul înapoi doar că sub altă formă prin ”investiții” în deputați. Au scandat în stradă că Șor trebuie să stea la pușcărie, iar astăzi se așază cu el la masa de discuții și văd că sunt gata să facă coaliție”, a menționat democratul.

Filip a amintit și despre faptul că PAS și PPDA au votat în Parlament Declarația prin care a fost condamnat traseismul politic, iar astăzi aceste formațiuni sunt gata să facă înțelegeri cu transfugii.

”S-au declarat integri și corecți, iar astăzi închid ochii la corupție și acceptă cumpărarea de deputați cu bani murdari drept o normalitate”, a spus Filip.

Democratul a mai declarat că orice partide care se asociază cu partidele lui Candu și Șor nu mai poate fi considerat un partener credibil și un partener de dialog.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.