Democrații invită toate fracțiunile parlamentare la dialog pentru a găsi o soluție de depășire a crizei politice din Moldova

Partidul Democrat invită toate fracțiunile parlamentare la dialog pentru a găsi o soluție de depășire a crizei politice din Republica Moldova. Declarația a fost făcută de către vicepreședintele PDM, Andrian Candu, la o conferință de presă, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

Democrații au delegat o echipă, condusă de un alt vicepreședintel Vlad Cebotari, care va lua legătura cu alte grupuri parlamentare. Candu a precizat că decizia vine în urma recomandărilor partenerilor internaționali, care au cerut să fie respectat statul de drept și ca forțele politice să rezolve prin dialog criza politică. Subiectul a fost discutat și la întrevederea conducerii PDM cu ambasadorii țărilor Uniunii Europene, acreditați în Republica Moldova.

Vicepreședintele PDM a spus că democrații sunt gata să discute mai multe subiecte, care să ajute la depășirea impasului politic.

„Poate sunt semne de întrebare în privința datei alegerilor, putem discuta despre aceasta și, dacă sunt instrumente juridice, să fie făcute modificări. Dacă sunt îngrijorări privind poziția PDM, în ceea ce privește accesul la resurse administrative – și asta putem discuta”, a mai spus Andrian Candu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.