Declarațiile lui Ceban, referitor la MAN: Aici este loc pentru toți oamenii care vor să fac schimbări

Mișcarea Alternativa Națională este o alternativă pentru actuala guvernare. Aici este loc pentru toți oamenii care vor să fac schimbări. Declarațiile aparțin primarului general Ion Ceban și au fost făcute în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV.

„Comunicăm cu toată lumea. Când vorbim despre mișcare, sunt lucruri pe care le-am făcut public. Vor fi lucrurile făcute de jos în sus. Va fi cu totul alt ceva decât ne-am obișnuit. Vreau ca această mișcare să dea oportunități oamenilor care pot furniza rezultate. Eu mă consider persoană care poate furniza rezultate.

Echipa îmi va fi alături în tot ce fac. Aici mă refer la oamenii de la Primărie cu care lucrez și cu care colaborez. Eu chiar cred că ei sunt oamenii care pot face și furniza rezultate. Spre diferență de toți cei mulți care mult vorbesc și nu fac. Înainte de a face unele lucruri, mai întâi ne vom consulta cu oamenii din interior, din exterior. Asta ne-am propus. Dacă va ajunge să fie politic, vom discuta cu oamenii. Când l-am anunțat, oamenii nu au avut alergie. L-au acceptat, asta înseamnă că vom merge mai departe”, a declarat edilul.

Întrebat în ce relație este cu PSRM, Ceban afirmă că nu mai este membru de partid și are o relație cu simplă. „Nu am o relație cu partidul Socialiștilor, decât de a colabora cu consilierii pe rezolvarea problemelor orașului Chișinău. Am o relație cu toții identică cu toate partidele”, a precizat acesta.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.