Declarație PSRM: Maia Sandu și PAS bagă țara într-o criză economică și socială profundă

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova atenționează că țara va intra într-o criză economică și socială profundă, dacă președintele Maia Sandu și PAS nu vor înceta acțiunile criminal-politice împotriva propriului popor.

PSRM se arată îngrijorat de faptul că pe lângă criza pandemică, cetățenii Republicii Moldova vor fi nevoiți să îndure și o criză economică și socială, din cauză că Sandu refuză să desemneze un guvern funcțional susținut de o majoritate parlamentară și insistă pe alegeri anticipate. Socialiștii mai atrag atenția asupra faptului că politica pe care o promovează Maia Sandu duce la izolarea externă a țării și la blocarea finanțării venită de peste hotare.

” Stoparea de către România a ajutorului financiar de 100 de milioane de euro din cauză că Moldova nu e în stare de atâtea luni să aibă un guvern funcțional, este doar un prim pas spre dezastru. Tot din această cauză banii nu vor veni de la FMI și nici din alte părți. Maia Sandu a izolat complet țara pe plan extern, nu mai vin nici măcar câți bani veneau înainte. Vedem cu toții încă o dată cum arată marea “schimbare””, potrivit unui declarații publicată pagina oficială a socialiștilor.

PSRM face apel repetat către Maia Sandu și la PAS să numească de urgență premierul desemnat de majoritatea parlamentara, ca să avem un guvern funcțional care să poată gestiona criza.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.