De azi bugetarii au ieșit la lucru. Pe rute au fost puse toate unitățile de transport disponibile

Fluxul de pasageri a fost mărit în această dimineață din cauza că bugetarii au ieșit la lucru, după ce o săptămână au stat acasă. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței serviciilor Primăriei Chișinău, care a specificat că în zilele următoare se va lua o nouă decizie cu privire la circulare a transportului.

Potrivit responsabililor, pe rute au fost puse 321 de troleibuze și 104 autobuze, adică toate unitățile de transport disponibile.

Primarul general a precizat că toate măsurile de siguranță sunt luate. În continuare se dezinfectează unitățile de transport, la finalizarea rutei. De asemenea, sunt blocatele ușile din față, iar accesul călătorilor către șofer este interzis. Cât ține de dezinfectarea care se face în oraș, în fiecare se prelucrează coșurile de gunoi, terenurile de joacă, stațiile de transport, curțile de bloc și scările de bloc.

În acest proces sunt implicate 629 de persoane. Responsabilii de la primărie spun că substanța pentru dezinfectare a fost achiziționată până la sfârșitul lunii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.