Cum va arăta următorul smartphone Apple

Modelul smartphone-ului Apple din 2019 a fost confirmat, după luni de zvonuri despre design-ul noului iPhone 11. Deși încă nu au fost lansate imagini oficiale, producătorul Ghostek, recunoscut pentru confirmarea aspectului mai multor smartphone-uri, a creat deja huse pentru telefon, transmite stiridinmoldova.md cu referire la Forbes.

Fanii iPhone au fost nemultumiți de zvonurile despre iPhone 11 și cea mai mare problemă pare să fie sistemul de camere, pe care mulți îl consideră inestetic, deși probabil va avea o capacitate foto impresionantă.

Cu două luni înainte de lansarea oficială, Ghostek – ce a confirmat anul trecut design-ul pentru iPhone XR si Galaxy S10 – a confirmat aspectul noului iPhone. Compania a creat Atomic Slim 3, o husă groasă de aluminiu, pentru viitorul smartphone și a început deja să accepte pre-comenzi.

Imaginile Ghostek arată design-ul iPhone 11 din toate unghiurile și se poate observa sistemul de camere pe spate, ce a fost aspru criticat de fani.

Chiar daca Ghostek a reușit să confirme aspectul următorului iPhone, nu se știe exact ce nume va avea noul smartphone. Potrivit sursei Ghostek, se va numit iPhone 11 sau iPhone XI, însă numele va fi confirmat abia în cadrul lansării din septembrie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.