Corneliu Furculiță spune care este scopul alianței Sandu-Candu-Plaha-Șor

Coaliția, care recent a fost oficializată în Parlamentul Republicii Moldova, Sandu-Candu-Plaha-Șor, are drept scop apărarea furtului miliardului. Despre aceasta a scris președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, pe Facebook. Socialistul atrage atenția că deputații din aceste formațiuni îi tratează pe cetățeni ca “un simplu electorat”.

“Alianța Sandu-Candu-Plaha-Șor consideră lucrurile făcute pentru oameni ca acțiuni electorale. Noi, socialiștii, facem legi pentru oameni, nu pentru alegători, așa cum îi tratează cinic pe cetățeni cei din alianța mafioților. Noi vrem dublarea salariilor medicilor. Noi vrem să acordăm câte 700 de lei la peste 660 de mii de pensionari. Noi vrem să creăm locuri noi de muncă și de asta susținem alocarea a 50 de milioane de lei pentru platformele industriale din 16 raioane. Noi susținem agricultorii din țară și de asta vrem să dăm suplimentar 100 de milioane de lei pentru subvenții. Noi vrem să ajutăm militarii să-și cumpere o casă proprie, ca să nu trăiască în cazărmi ori în chirie. Asta pentru că PSRM este un partid pentru oameni, pentru țară! Iar ei sunt o alianță pentru apărarea miliardului furat! Alianța Sandu-Candu-Plaha-Șor tratează cetățenii ca simplu electorat. Atitudinea noastră față de cetățeni e ca față de oameni, nu statistică electorală”, a scris Furculiță.

Precizăm că astăzi opoziția PAS-PPDA-PRO Moldova-PP ȘOR a boicotat ședința Parlamentului. În urma acestei decizii a fost blocată majorarea salariilor la medici, acordarea banilor suplimentari pentru agricultori și plata a câte 700 de lei suplimentar pentru aproximativ 660 de mii de pensionari din întreaga țară.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.