Corneliu Furculiță: Am adresat o solicitare la PG să investigheze falsul răspândit în spațiul public

Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, a sesizat Procuratura generală, după ce în spațiul public au apărut informații false despre el.

“Astăzi am adresat o solicitare Procuraturii Generale să investigheze falsul răspândit în spațiul public, cu pretinsele „chitanțe” de pe foițe, unde semnătura mea a fost falsificată. Sper că procurorii vor stabili cât mai repede adevărul, iar falșii pictori vor fi identificați și trași la răspundere. Lupta politică depășește deja limita legii și a bunului simț.”, a scris Furculiță pe Facebook.

În cererea liderului fracțiunii PSRM se spune că presa afiliată politic, care a publicat aceste informații false, nici nu i-a cerut opinia lui Furculiță, așa cum prevede codul deontologic al jurnaliștilor. Totodată, deputatul se arată îngrijorat de faptul că pe „chitanțe” este redată semnătură lui.

“Aceasta ne duce la gândul că poate fi falsificată și aplicată pe anumite documente, iar aceasta este o infracțiune”, se mai arată în cererea socialistului, depusă la PG.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.