Corneliu Furculiță a comentat declarațiile făcute de către jurnalista Natalia Morari

Este un caz grav! Astfel deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Corneliu Furculiță a comentat declarațiile făcute de către jurnalista Natalia Morari, potrivit cărora ea a fost șantajată de către ofițerii Serviciului de Informații și Securitate (SIS).

“Dacă se adeverește, atunci este un caz grav. Jurnalista va proceda corect, dacă va face public și numele ofițerilor, care au șantajat-o. Dacă ea va avea nevoie de susținerea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, noi îi vom oferi tot suportul. Dar în cazul în care SIS a intervenit, atunci este grav, mai ales că nu este pentru prima dată când auzim că SIS filează jurnaliștii, politicienii și ar fi bine ca detaliile despre acest caz să fie eluciditate”, a declarat Furculiță, la postul de televiziune REN Moldova.

Amintim că Natalia Morari a recunoscut că are un copil de la omul de afaceri Veaceslav Platon și că ar fi fost șantajată de ofițerii SIS cu aceste informații.

Share this Post!

Related post

1 Comment
  1. Solon 9 septembrie 2021 at 14:49 - Reply

    Opozitia RSRM-PCRM nu vor scăpa nici o ocazie de a NU apărea pe sticla TV-urilor sau în unele portaluri. Este un drept al lor, de a se da cu părerea. Dar de ce la această momeală se prinde și maass-media. De ce tirajează mesajele de ură și dezbinare ?? Când e vorba de legislativ, spune a un expert german ce a lucrat și în SUA, jurnalistul ar trebui să se refere doar la proiectele de legi inainatate și rezultatele votării. Doar atât. Restul este propagandă, agitație pentru viitoarele electorale…

Leave a Comment

Your email address will not be published.