Consilier municipal: Maia Sandu nu mai face clipuri despre cumpărături la magazin, nu mai este popular, când produsele s-au scumpit de două ori

Partidul Acțiune și Solidaritate și președintele țării Maia Sandu au adus sărăcia și scumpiri în țară. Cu aceste slogane consilierii PSRM au ieșit în debutul ședinței Consiliului Municipal Chișinău. Socialiștii i-au cerut guvernării să plece și au acuzat-o de manipulare și minciuni.

“Ținem minte că Maia Sandu făcea clipuri, cum se duce la magazin după cumpărături singură, fără pază. Acum nu mai face, căci nu toți își pot permite să facă coșul plin în fiecare seară, deoarece toate produsele alimentare deja sunt de 2 sau chiar 3 ori mai scumpe. Ținem minte un video pe Tiktok, unde Maia Sandu bate niște ouă, deja nu mai bate, prețul a crescut de la 18 la 30 de lei, deja un chec nu fiecare îl face”, a declarat Dinari Cojocaru, consilier municipal din partea PSRM.

Consilierii socialiști au adus cu ei și mai multe pancarte pe care era scris PAS – sărăcie! PAS – manipulare! PAS – bandiți!

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.