Concubina unui deputat PAS a fost angajată la MAEIE (FOTO)

Corina Musteață, concubina unui deputat PAS, a fost angajată la Ministerul Afacerilor Exterene și Integrării Europene. Aceasta a fost numită în cadrul ministrului MAEIE, Nicu Popescu.

,,Avem o nouă numire în cadrul Cabinetul ministrului Popescu, Corina Musteață, despre numirea dnei Taban vom face o postare aparte, e mult prea important ca să menționăm aici”, se menționează într-o postare a celor de la Culisele Diplomației

Potrivit acestora, Corina Musteață face parte din studenții școliți în afara Republicii Moldova, iar pe parcursul studenției s-a manifestat ca o persoană destul de activă fiind implicată în diferite proiecte de voluntariat.

,,Sperăm doar că angajarea sa la MAEIE se datorează doar calităților profesionale și principiilor meritocratice, iar concubinul său, Eugeniu Sinchevici/deputat PAS, nu are nici o contribuție la angajarea iubitei sale. În caz contrar, ajungem exact în situațiile pe care le-am avut pînă în prezent și nu schimbăm nimic, doar îi înlocuim pe ai voștri cu ai noștri”, se mai menționează în postare.

Sursa: sinteza.org

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.