Comentator politic: Pe timp de criză, grupul Pro-Șor își face interesele

Prin sesizarea depusă la Curtea Constituțională, grupul Pro Moldova, condus de Andrian Candu, împreună cu Șor au demonstrat că sunt împotriva țării. O spune comentatorul politic, liderul Mișcării Naționale „Voievod”, Nicolae Pascaru. Potrivit acestuia, hotărârea CC spulberă orice speculații că Înalta Curte ar fi controlată de actuala guvernare, relatează noi.md.

„Prin această sesizare la Curtea Constituțională, grupul Candu-Șor a arătat că este împotriva cetățenilor, a businessului. Fiecare mișcare a lor e împotriva țării”, spune Pascaru.

Comentatorul mai spune că din cauza intereselor, care se ascund în spatele sesizării depuse opoziție, vor avea de suferit sute de mii de cetățeni.

„Sute de mii de angajați din sectorul HoReCa, mediul de afaceri – au primit o lovitură. În aceste momente de grea încercare, când clasa politică trebuie să fie unită, aceste grupuri își fac jocurile politice. Echipa din mafia lui Plahotniuc, care a guvernat țara ani de zile, a furat miliardul, a distrus sectorul educației și medicinei, astăzi iar se unesc și sabotează acest guvern. Nu exclud că în viitorul apropiat, forțele pro-Șor și pro-Plahotniuc mână în mână cu cei din blocul ACUM ar putea să facă o coaliție împotriva Moldovei”, mai spune Nicolae Pascaru.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.