Chirtoacă: Maia Sandu tace, ea face parte din acest regim. Exact cum a făcut cu Banca de Economii în 2013. Află despre ce este vorba

Candidatul blocului UNIREA la funcția de președinte al Republicii Moldova, Dorin Chirtoacă, se declară dispus să facă front comun alături de liderii PAS și PPDA la scrutinul din 1 noiembrie, în urma unui apel public al candidatei Maia Sandu. Opinia publică nu a uitat, însă, atacurile la adresa Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase, lansate de Dorin Chirtoacă de-a lungul timpului.

Astfel, în toamna anului 2019, Chirtoacă anatemiza PAS și PPDA, care erau parte a guvernării alături de PSRM, pentru concursul organizat privind desemnarea Procurorului General.

„Bravo, îi dați justiția lui Dodon! Dansați după cum vă spune el! Blocul ACUM, vă prostește Dodon, ca sa nu spun altfel, ca pe niște rațe mute! Mai pupați-i picioarele… ACUM pentru DODON, iată noul vostru slogan”, declara fostul primar al Capitalei.

Tot atunci, Dorin Chirtoacă o acuza pe Maia Sandu că a fost parte a regimului care a pus pe brânci Banca de Economii.

“Maia Sandu tace, ea face parte din acest regim. Exact cu a făcut cu Banca de Economii în 2013, când a votat pentru privatizarea băncii în Guvern, de două ori“, declara Dorin Chirtoacă, în cadrul unei conferințe de presă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.