Chicu către Nemerenco: Recomand acestei doamne să meargă la colegii săi din spitale, poate le dă o mână de ajutor

Premierul Ion Chicu a făcut un îndemn către unii foști guvernanți să lase la o parte speculațiile și să-și unească eforturile în combaterea pandemiei. Șeful Guvernului s-a adresat către fostul ministru al Sănătății din Guvernul Sandu, în loc să  comenteze pe Facebook, mai bine să-și demonstreze cunoștințele profesionale în practică și să-și ajute colegii în lupta cu virusul nemilos.

”Recomand acestei doamne să meargă la colegii săi din spitale, să-i întrebe care este situația. Poate le dă o mână de ajutor. Ceea ce fac ei acum, denigrând Republica Moldova, nu le face față. Mergeți în țările europene, poate și în țara vecină, să vedeți care este situația. Aici nu trebuie de mers la confruntări și speculații, dar fiecare care poate, mai ales că statul a învățat-o și pe ea medicina, dacă ea poate să meargă să ajute medicii”, a declarat Chicu.

Potrivit premierului, sănătatea ”nu este domeniul în care politica să-și arate mizeria care o are la nivel de ADN”.

Ion Chicu a venit cu un apel și către cetățeni să fie precauți  și să respecte regulile instituite de Comisiile teritoriale extraordinare de sănătate publică.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.