Certuri în interiorul PAS din cauza formării listei electorale

Formarea listei electorale a PAS, formațiune cotată deocamdată cu prima șansă în sondajele de opinie publică, ar putea provoca un șir de scandaluri în interiorul partidului. Despre acest lucru scrie canalul de Telegram, Bazar Politic.

De formarea listei se ocupă personal Igor Grosu, care încearcă să selecteze oamenii după devotamentul personal. Acest lucru a deranjat mai mulți membri ai PAS, inclusiv deputați, care „au și ei propuneri de oameni buni”.

Cele mai mari nemulțumiri sunt în mai multe organizații teritoriale locale din centrul țării, care vor să promoveze în Parlament oameni din afara Chișinăului.

Aceștea sunt deranjați că Igor Grosu „ar transforma PAS în filiala unui ONG și uită de oamenii din țară, cei care au muncit și în campania prezidențială, și la alegerile locale generale”.

Conflictul este alimentat pe furiș de unii deputați, principalul fiind Mihai Popșoi, care nu poate găsi limbă comună cu Igor Grosu și se simte limitat de la cârma formațiunii.

Dacă cearta „la centru”, adică în conducerea de vârf a PAS cel mai probabil va fi ținută după ușa formațiunii, atunci sunt șanse mari ca scandalul să apară în public din partea unor reprezentanți ai organizațiilor teritoriale, care se simt folosiți doar pe post de „poștași electorali când le trebuie celor de la Chișinău”.


Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.