Cele mai HOT parfumuri de vară, pe care le vei dori cu pasiune

Inspiră-te din sugestiile noastre de parfumuri de vară, poate vei găsi acea aromă specială care te va cuceri iremediabil, transmite stiridinmoldova.md.

Apă de parfum Paris-Riviera, Les Eaux de Chanel, Chanel, 125 ml, 592 lei (exclusiv în Chanel Espace Beaute)

Inspirată de destinațiile preferate de Gabrielle Chanel și creată de celebrul parfumier Olivier Polge, gama Les Eaux de Chanel ne prezintă o nouă destinație olfactivă: Paris-Riviera. Un parfum floral, luminos, cu note de coajă de portocale, iasomie, neroli și lemn de santal, care reflectă spiritul jovial și însorit de pe Coasta de Azur a anilor 1920 și care va deveni parfumul tău preferat în această vară.

Eau Essence Elixir, Roja Parfums, 100 ml, 1.400 lei (exclusiv în Madison Perfumery)

Este momentul să te lași cucerită de o nouă aromă oriental florală creată de celebrul parfumier Roja Dove. Elixir este un buchet bogat de lăcrămioare, trandafir, iasomie și violete, cu note fructate de piersică și zmeură, învăluite de căldura lemnului de cedru, a celui de santal și cashmeran, pe o bază senzuală de mosc și ambretta.

Apă de parfum Lady Million EMPIRE, Paco Rabanne, disponibil din luna iulie

Paco Rabanne revoluționează celebrul parfum Lady Million. Noua apă de parfum Lady Million EMPIRE aduce o explozie de ingrediente surprinzătoare: florile de Osmanthus pun accent pe delicatețea feminină; celebrele prune Mirabelle, emblema regiunii franceze Lorraine, aduc dulceața și culoarea, amestecate perfect cu patchouli și puterea coniacului. Un parfum gurmand, ciprat, care pune bazele unui nou imperiu feminin.

Cele mai HOT parfumuri de vară: Apă de parfum Toy 2, Moschino, 50 ml, 320 lei

Iconicul parfum-ursuleț Moschino s-a întors! Toy 2, cea de-a doua ediţie, are flaconul din sticlă și dezvăluie un parfum inedit. Prospeţimea citricelor şi a mărului Granny Smith însoţesc notele florale de magnolie, petalele de iasomie sunt evidenţiate de nuanţele catifelate de bujor şi de coacăzele albe. Chihlimbarul şi lemnul de santal exprimă senzualitate, în timp ce moscul adaugă luminozitate şi delicateţe.

Apă de parfum Les Absolus dOrient Bois Mystérieux, Guerlain, 125 ml, 816 lei

Colecția de parfumuri Guerlain Les Absolus dOrient se îmbogățește cu patru noi arome intense și captivante, create de parfumierul Thierry Wasser: Bois Mystérieux (cu lemn de cedru Atlas, smirnă și șofran), Encens Mythique (cu note lemnos orientale de tămâie, aldehide, ambră cenușie), Musc Noble (pune în evidență senzualitatea moscului) și Cuir Intense (cu note de piele, lemnoase și floare Osmanthus). Preferatul nostru pentru această vară este însă Bois Mystérieux.

Cele mai HOT parfumuri de vară: Apă de toaletă Bronze Goddess Eau Fraiche, Estée Lauder, 100 ml, 339 lei

Parfumul original și atrăgător Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche, pe care îl cunoști și îl iubești, s-a întors pentru un alt sezon aromat de vară. O combinație senzuală de bergamotă, ambră, floare Tiare și vanilie, combinată cu o cremă delicioasă de nucă de cocos, pentru a pune în valoare zeița din tine.

Apă de parfum Pepe Jeans for HER, Pepe Jeans, 50 ml, 168 lei (exclusiv în Marionnaud)

O fuziune de ambră și vanilie, cu delicioase note de lapte de migdale, bezea și mosc, pentru o aromă ce dă dependență.

Apă de toaletă Bella, ediție limitată Les Sorbets, Nina Ricci, 50 ml, 305 lei

O ediție limitată pusă în evidență de o notă subtilă de mandarină verde, grapefruit, rubarbă și rodie. Un acord ce creează încântare ˗ jeleu de trandafir și note lemnoase, în timp ce latura plină de naturalețe este asigurată de acordul de violete și Shiso.

Apă de parfum Vert Malachite, Armani Privé by Giorgio Armani Beauty, 100 ml, 1.273 lei (exclusiv în parfumeriile Douglas)

Este un parfum lemnos, aromatic în care acordul de crin alb, inima acestei creații încântătoare, este infuzat cu iasomie sambac și esență de ylang-ylang, relevând o semnătura unică și senzuală.

Cele mai HOT parfumuri de vară: Apă de parfum J’adore Roller Pearl, DIOR, 20 ml, 286 lei

Senzualul parfum floral DIOR J’adore este disponibil acum într-un superb flacon în format de călătorie, care te va putea însoți pretutindeni. Parfumul este un buchet compus din cele mai frumoase flori provenite din jurul lumii: Ylang-ylang din Madagascar și din Insulele Comore, cu note fructate și exotice; Trandafir de Damasc din Turcia, Iasomie Grandiflorum de Grasse, cu note de caisă si de dulceață și Iasomie indiană Sambac, cu fațete calde de floare de portocal.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.