Cei mai buni sportivi ai anului au fost premiați, astăzi, de către președintele țării Igor Dodon, la Gala Sportului 2020

Cei mai buni sportivi ai anului au fost premiați, astăzi, de către președintele țării Igor Dodon, la Gala Sportului 2020.

Șeful statului a conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii mai multor Federații sportive și sportivi, în semn de apreciere a meritelor în domeniul culturii fizice și sportului, pentru rezultatele obținute în cadrul competițiilor internaționale și pentru contribuția adusă la organizarea și desfășurarea activităților sportive de performanță.

“În anul curent, sportivii moldoveni au cucerit medalii de aur, argint și bronz la campionate mondiale și europene, la diverse discipline precum: taekwondo, lupte libere, caiac-canoe, judo, atletism, lupte greco-romane, lupte feminine etc.

Am exprimat gratitudine laureaților pentru performanțele atinse. Victoriile anului 2020 au fost aducătoare de mândrie și de bucurie pe fundalul limitărilor și restricțiilor impuse de pandemie”, a declarat Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.