Ceban:„Locuri de parcare, trotuare și zona verde amenajată pe str. Sarmisegetusa”

Un nou proiect de dezvoltare a infrastructurii în sectorul Botanica al Capitalei! A fost prezentat proiectul de execuție privind amenajarea trotuarului public și locurilor de parcare din str. Sarmizegetusa, tronsonul cuprins între bd. Cuza-Vodă – bd. Decebal. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban.

„Ne propunem un proiect ce va viza mai multe aspecte: amenajarea trotuarelor, spațiilor verzi, locurilor de parcare, sistemului de iluminare. Începând de astăzi responsabilii de la Î. M. Regia ,,Exdrupo” au început lucrările, se pregătește teritoriul pentru amenajarea trotuarului. După lucrările de demontare se va asfalta trotuarul public cu suprafața totală de 2050 m2, se vor monta borduri și se va instala iluminatul stradal”, a specificat edilul capitalei.

După executarea lucrărilor de amenajare a trotuarelor va fi montat mobilierul urban: bănci, coșuri de gunoi. De asemenea, pe partea carosabilă a drumului va fi amenajată o parcare publică, unde vor fi create circa 46 de locuri de parcare. Proiectul este implementat de Pretura sectorului Botanica.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.