Ceban: Vom avea brad în centrul capitalei. Cetățenii nu trebuie să fie lăsați fără magia sărbătorilor de iarnă

Vom avea brad de Crăciun în centrul capitalei. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul unei ședințe cu pretorii.

Astfel, Ceban a solicitat ca în Parcul Catedralei, dar și în unele parcuri din sectoare să fie intalați brazi și elemente de Crăciun, pentru ca locuitorii să se poate bucura de sărbătoare.

„Aștept săptămâna viitoare de la fiecare conceptul cum poate și unde se poate de instalat aceste decorațiuni, iar lucrările de instalare să aibă loc în perioada 1-10 decebrie. Totul trebuie organizat în stil minimalist, fără multe cheltuili. Mai mult, trebuie să fie respectate restricțiile pandemice, astfel, comerțul va fi interzis în aceste zone”, a vorbit primarul către pretori.

Ion Ceban a punctat că locuitorii capitalei trebuie să se bucure de atmosfera de Crăciun. În fiecare sector, cetățenii vor putea să meargă la brad, pentru a simți magia sărbătorlor.

Amintim că în această săptămână primarul general Ion Ceban a anunțat controale inopinate în piețe, magazine, localuri, dar și restaurante.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.