Ceban: ”Târgurile cu produse autohtone, continuă a fi organizate în capitală”

Chișinăuieni și oaspeții capitalei vor putea sa se delecteze cu produse autohtone și în acest sfârșit de săptămana. Anunțul a fost făcut de edilul capitalei, pe pagina sa din rețelele de socializare.

Târguri cu produse autohtone în weekend-ul 25- 26 iunie 2022, în sectoarele capitalei.

⏺Sectorul Buiucani:

  • Pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc Târgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali, producătorii locali cu produse alimentare și nealimentare ecologice autohtone (sâmbătă, 25 iunie).
  • În Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, va avea loc un târg tematic cu produse agroalimentare, organizator Federația Națională a Fermierilor.

⏺Sectorul Râșcani:

  • Pe str. M. Basarab, 1, bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 va avea loc Târgul producătorilor autohtoni, organizat de pretura de sector.
  • Pe Calea Orheiului, 109/2 și str. A. Doga, 35 se va desfășura un târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

⏺Sectorul Ciocana:

  • Pe bd. Mircea cel Bătrân, lângă Scuarul Arborelui Solar, intersecție cu str. P. Zadnipru, va avea loc Festivalul pomușoarelor și a mierii de albine. Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Apicultorilor din Moldova, AO „Pomușoarele Moldovei” și Asociația Grădinarilor, Pomicultorilor și Floricultorilor Amatori din Moldova „DEMETRA”, în parteneriat cu Pretura sectorului Ciocana și cu susținerea Proiectului USAID APM. În cadrul Festivalului vor fi expuse produse apicole în sortiment, fructe bacifere proaspete și procesate. Vă aşteptăm cu drag!

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.