Ceban: Străzile din capitală nu trebuie să fie blocate de către unele persoane, iar aceștia trebuie să fie sancționați

Străzile din capitală nu trebuie să fie blocate de către unele persoane, iar aceștia trebuie să fie sancționați. Cel puțin asta este poziția primarului general Ion Ceban, care a fost exprimată în cadrul ședința primăriei Chișinău.

„Unii au încercat să mă convingă că sunt din acei care au cheltuit bani pentru a repara anterior drumul de acolo. L-ați reparat și l-ați privatizat, drum public, drumul care este pentru toți omenii.

Deci încă sâmbătă, după ce a fost deschis și reparată strada Rădăuțanu, am văzut că iar a fost blocat, respectiv, am cerut ca fiecare adresă, unde sunt blocate drumurile de acces pentru dragul unor locatari să fie examinate și scoase acele bare de acces oriunde, în fiecare zonă, în fiecare, nu contează că trăiesc în preajmă, judecători, politicieni, toți, repet, toți sunt locuitorii municipiului Chișinău”, a spus Ceban.

Edilul capitalei a vorbit și despre aplicarea marcajelor rutiere în capitală. Edilul capitalei a cerut ca acesta să nu dispară peste 2 luni. „Am văzut și unele porțiuni la vopseaua galbenă, ori nu s-a aplicat cum trebuie, ori este murdară”.

Responsabilii au precizat că după ce ploile vor lua sfârșit, aplicarea marcajelor va continua, iar lucrările sunt programate pentru două luni.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.