Ceban: Primăria Chișinău acordă în continuare suport tuturor refugiaților din Ucraina, care sunt cazați în alte locuri decât centrele de plasament temporar

Primarul general Ion Ceban anunță că Primăria Chișinău acordă în continuare suport tuturor refugiaților din Ucraina, care sunt cazați în alte locuri decât centrele de plasament temporar. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, asta după ce astăzi a fost sunat de mai mulți primari din țară care solicită ajutor pentru refugiați!

„Atenție, de ajutor pot beneficia reprezentanții centrelor de plasament deschise pe teritoriul țării. Aceștia pot beneficia de suport în formă de articole vestimentare și de uz casnic, produse alimentare și igienă personală. Toate produsele sunt oferite din donațiile cetățenilor, partenerilor și ambasadelor.

Pentru obținerea ajutorului, ASTĂZI, este necesară prezentarea la Centrul Moldexpo a copiilor pașapoartelor ce atestă cetățenia refugiatului și data intrării acestuia pe teritoriul Republicii Moldova (după 24 februarie 2022). Sprijinul va fi oferit absolut tuturor celor care îl vor solicita, sub monitorizarea și evidența strictă a responsabililor, în limita stocului disponibil”, a declarat edilul.

De mâine, 18 Martie, punctul de oferire a produselor va fi deschis la fostul Cinematograf LukOil, sectorul Rîșcani, str. Studenților 7/5.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.