Ceban: Orașul german Mannheim a venit cu un nou ajutor pentru refugiații din Ucraina. Valoarea lui este de 69 mii de euro

Orașul german Mannheim a venit cu un nou ajutor. Primarul general Ion Ceban spune că Primăria municipiului Chișinău a recepționat al treilea lot de donație pentru refugiații din Ucraina adăpostiți în capitală, oferit de orașul Mannheim din Germania.

“Ajutoarele, acordate sub formă de produse igienice, cum ar fi: detergenți, scutece, șervețele, recipiente cu gel de duș și șampon, au ajuns la Centrul municipal pentru refugiați din strada Studenților, sectorul Rîșcani.

Valoare celui de-al treilea lot este de aproximativ 69 de mii de euro. În total, până acum, Primăria Capitalei a recepționat din partea orașului german Mannheim donații pentru refugiații din Ucraina în valoare de 207 mii de euro, adică peste patru milioane de lei”, a declarat edilul.

Amintim că orașul Mannheim din Germania, cu o populație actuală de peste 300 de mii de oameni, s-a înfrățit cu municipiul Chișinău acum 33 de ani.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.