Ceban, la „Gala Absolvenților 2022”: Eu sunt sigur că deja ați decis marea majoritate. Viitorul vă aparține. Suntem mândri de voi

Cuvinte de laude și felicitări din partea primarului general Ion Ceban către absolvenții de la școlile din capitală, cu ocazia evenimentului organizat în premieră de Primăria Chișinău – „Gala Absolvenților 2022”. Evenimentul a avut loc în parcul „La Izvor”.

„Vă felicit cu ultimul examen pe care l-ați susținut chiar astăzi și vă urez mult succes în tot ceea ce vreți să faceți în continuare. Azi este despre voi și nu doar, azi este despre viitorul vostru.

Vă spun asta din numele tuturor locuitorilor Chișinăului și vă urez să visați, să călătoriți, să creați, să învățați și să descoperiți tot ce este mai bun pentru voi. Eu sunt sigur că deja ați decis marea majoritate ce veți fi, medic, inginer, contabil, jurist, economist, profesori, directori, primar. Orice profesie veți îmbrățișa, orice veți face în viață să o faceți cu dedicație.

Meritați toate felicitările și viitorul vă aparține. Urez multă sănătate părinților și profesorilor cu care ați crescut împreună. Astăzi avem aici absolvenți din 150 de instituții educaționale din tot municipiu. În acest an sunt circa 12 mii de absolvenți de clasa 9 și a 12-a”, a declarat Ceban.

Edilul a mai punctat că examenele de bacalaureat nu este punctul, este un nou început pentru fiecare.

De precizat că la evenimentul organizat astăzi au participat peste 5000 de elevi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.