Ceban, în România: M-am întâlnit cu Președintele Camerei Deputaților și Vicepreședintele Senatului. Le-am vorbit și despre MAN și despre potențialul de colaborare cu partea română

În turul său prin România, primarul general Ion Ceban a avut o întrevedere cu Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și Vicepreședintele Senatului României, Paul Stănescu.

Ceban le-a mulțumit pentru suportul pe care l-a oferit și îl oferă România – Republicii Moldova în diferite domenii, infrastructură, educație, social, cultură și altele.

„La fel, fiind vicepreședintele CALM, am ținut să mulțumesc în numele tuturor primarilor pentru grantul de 100 de milioane de euro suport pentru alte programe și proiecte noi pentru Republica Moldova. Am discutat despre numeroasele colaborări și proiecte pe care le are Chișinăul cu diverse orașe și regiuni din România și am pledat pentru extinderea acestora în Chișinău și suburbii”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că a abordat subiectul ce ține de lansarea și perspectivele Mișcării Alternativa Națională (MAN), dar și despre potențialul de colaborare cu partea română.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.