Ceban, despre MAN: „Multă lume mă întreabă, multă lume vine, multă lume se propune”

Primarul general Ion Ceban spune că în scurt timp va veni cu detalii despre Mișcarea Alternativa Națională, asta după ce a fost întrebat într-o emisiune, dacă a renunțat la această idee. Edilul a punctat că acum au fost mai multe procese de gestionat în capitală, mai importante decât înaintarea pe filiera Mișcării.

„Nu m-am răzgândit. Vom oferi detalii în scurt timp. În perioada aceasta destul de dificilă, trebuie să ne concentrăm pe criza refugiaților.

Multă lume mă întreabă, multă lume vine, multă lume se propune pentru a face parte din mișcare. Voi veni cu informații la acest lucru.

Orice proces nu este foarte ușor în administrare în oraș. Eu mi-aș fi dorit să am o majoritate în CMC, ca să putem gestiona fără problemă. Acum avem o componență pestriță în CMC. Este foarte dificil să discutăm despre proiecte. Pe mine mă deranjează că se face politică”, a conchis primarul.

Mișcarea Alternativa Națională este o alternativă pentru actuala guvernare. Aici este loc pentru toți oamenii care vor să fac schimbări, a punctat Ceban în nenumărate rânduri.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.