Ceban: Copiii au revenit la școală. Nu cumva să se economisească pe căldură, pe seama elevilor. Ceea ce ascund acei guvernanți ipocriți că urmează scumpiri și la energia electrică

De astăzi copiii au revenit la școală, iar primarul general Ion Ceban a cerut ca toate școlile și grădinițele să fie verificate, ca elevii și micuții să beneficieze de condiții normale de studii.

„Temperatura în încăperi să fie bună pentru copii și profesori. Condițiile să fie normale pentru lucru. Să nu se economisească pe căldură, știm că facturile vor fi mult mai mari, iar de luna aceasta vor fi resimțite aceste prețuri și mai mult. Așa au negociat cei de la Guvernare că acum în fiecare lună avem majorări a prețului la gaz. Și nici până în ziua de astăzi nu am văzut acel contract fabulos. Fiind în sărbători, oamenii nici nu au fost informați că din 1 ianuarie gazul a fost majorat cu încă 100 de dolari.

Benzina s-a scumpit, motorina s-a scumpit. În schimb avem filmulețe pe care le arătăm oamenilor care locuiesc departe, cât de bine locuim în Republica Moldova și ne fugim la TV că toată lumea este vinovată, numai ei nu. Sau iar s-au ascuns și nimeni nu spune nimic, pentru a nu le fi șifonată imaginea.

Nici un plan pe termen scurt și lung nu am auzit. Ce face omul mai departe și cum își achită facturile și întreținerea lunară, rămâne o gravă provocare pentru toți. Și ceea ce ascund acei guvernanți ipocriți că urmează energia electrică”, a declarat Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.