Ceban cere ca parcările Guvernului și Parlamentului să fie publice, măcar în perioada sărbătorilor de iarnă: Oricum stau goale

Primarul solicită Parlamentului să cedeze parcarea legislativului, pentru a fi folosită de către șoferi, măcar în zilele de weekend. Despre aceasta a vorbit primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi. În acest fel, Ceban a răspuns la unele critici din partea unor deputați.

Și tot până la finele anului, vom da în exploatare mai multe proiecte care au finalizat. Zilnic în lucru sunt zeci de proiecte atât în Chișinău cât și în suburbii.

Stimați colegi anul acesta am reușit foarte multe lucruri. Și asta este cu implicare DVS, a echipei mele, a Primarilor de Suburbii, a tuturor angajaților și nu în ultimul rând a locuitorilor, care au așteptat ani la rând aceste schimbări. Și tot ce rog, este să avem răbdare pentru că atunci când încep lucrări de reparație a unor străzi, trotuare, parcuri, curți de bloc, schimbarea iluminatului, nu se pot produce aceste lucrări peste noapte, cât nu ne-am dori noi. E nevoie de timp pentru ca acestea să fie finalizate.

De ce rog solidaritate? Deoarece am văzut iar că cineva, care încălzește fotoliul de deputat, care nu face mai mult decât să promoveze niște legi comode pentru interesele personale, nu face nimic decât să facă poze prin oraș și să arate că se repară străzi și sunt ambuteiaje.

Domnilor deputați și Doamnelor deputate, aici nu mă refer la toți, că sunt oameni de treabă, chiar și între acești care din coincidență au nimerit acolo. Corect, ambuteiaje sunt, deoarece unele străzi sunt în reparație, și asta e foarte bine.

Mai sunt ambuteiaje seara în centrul orașului deoarece toată lumea se concentrează să vină în centrul orașului la Brad, dar și la orășelul pentru copii amenajat în PMAN.  Dacă mergi câteva străzi la deal la vale, spre exemplu ieri, erau libere. Eu am o idee. Dar poate parcarea Parlamentului de câteva etaje, care se află lângă instituție, dar și parcarea din ograda parlamentului, care seara și  în multe zile e pustie, le facem parcări publice? Mai ales în această perioadă. Și în spatele Guvernului, unde seara nu mai este niciun Guvernant, la fel poate să devină publică.

Iată rog direcția Transport să faceți o asemenea solicitare, măcar pe perioada sărbătorilor către bravii noștri guvernanți care au idei cu duiumul pe Facebook, și atunci când nu erau la guvernare”, a declarat Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.