Ceban: Când e vorba să critice activitatea primarului general sunt primii, când e de lucrat se fac nevăzuți

Când e vorba să critice activitatea primarului general și Executivului local – sunt primii, când e de lucrat pentru îmbunătățirea calității vieții chișinăuienilor, se fac nevăzuți.

Este vorba despre fracțiunea municipală PAS, care nu a participat cu nicio propunere de proiect ce ar putea fi realizată în municipiul Chișinău în anul viitor. Declarația a fost făcută de primarul general Ion Ceban, subliniind că pe durata unei luni de zile a discutat cu toate fracțiunile, fiind acceptate toate propunerile înainte.

„Pe durata unei luni de zile, am discutat cu toate fracțiunile proiectul bugetului municipal. În bugetul pentru anul 2022 au fost incluse toate propunerile fracțiunilor PSRM, Platforma DA, Partidul politic Șor, a domnului Nedelea, Mîndru, Filimon, Partidul Comuniștilor și Partidul Liberal. Singura fracțiune care nu a înaintat nicio propunere pentru bugetul local este fracțiunea PAS. O singură propunere a venit din partea fracțiunii PAS, înregistrată cu întârziere de la termenul legal stabilit și care deja se regăsea în lista propunerilor venite din partea fracțiunilor.”, a subliniat Ceban.

În context, Ion Ceban a subliniat că la rândul său, Primăria Chișinău a înaintat mai multe propuneri spre examinare Parlamentului, care au rămas neexaminate sau respinse, exprimându-și regretul că declarațiile populiste ale oamenilor buni, nu corespund faptelor.

„Este regretabil faptul că există oameni care nu văd decât ținte politice în municipiul Chișinău. Este ipocrit să nu faci nimic la Bălți, Cahul sau alte orașe din țară dar să ceri toate veniturile municipiului la caznaua centrală. Avem o sumă enormă de investiții în capitală. Nu am făcut diferință că este primas PAS, PSRM, PCRM sau independent, nimeni nu a fost diferențiat după culoare politică”, a conchis edilul capitalei.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.