Ceban: Am primit astăzi un lot de donații pentru refugiații ucraineni de la o Organizație din Germania

Donaţii pentru refugiaţii din Ucraina, din partea organizaţiilor internaționale la Centrul de plasament de colectare și distribuire a donațiilor, Lukoil, continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, un ln lot de bunuri, precum: haine, produse alimentare, jucării, scutece, mâncare pentru animale, a fost donat astăzi de către Organizația Obșteasca din orașul german Sindelfingen „Helfen statt Hamsteren”.
Donația în Republica Moldova a ajuns prin intermediul Directorului AO Centrul Strategii și Politici de Sănătate, Inga Pasecinic.

„Tot astăzi, am recepţionat un lot de produse alimentare şi un frigider din partea Organizaţiei neguvernamentale Peace Winds din Japonia. Mulţumesc agenţilor economici, reprezentanţilor HoReCa, organizaţiilor naţionale şi internaţionale și ambasadelor care se implică ca să ajutăm refugiaţii din Ucraina.

Primăria Chişinău primeşte în continuare donații la Centrul municipal de plasament temporar al refugiaţilor, amenajat în cadrul fostului Cinematograf Lukoil, unde sunt stocate şi sortate toate produsele donate de oameni”, a declarat primarul.

Edilul spune că zilnic, în baza copiilor pașapoartelor, ce atestă cetățenia refugiatului și data intrării acestuia pe teritoriul Republicii Moldova (după 24 februarie 2022), la Centrul Lukoil sunt eliberate articole vestimentare, produse alimentare și de igienă, pentru toţi refugiații din Ucraina, care sunt cazați şi în alte locuri decât centrele de plasament temporar.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.