Cavcaliuc, către PAS: Sper că până pe 11 iunie să mai revizuiți și să vă curățați lista candidaților

După ce doi candidați PAS s-au retras din cursa electorală în urma dezvăluirilor făcute de liderul PACE, oamenii vorbesc despre fenomenul Gheorghe Cavcaliuc, care a început să facă ordine în Parlament. Într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook, Cavcaliuc mai spune că acțiunile pe care le face Partidul Acasă Construim Europa aduce o avalanșă mare de efecte pozitive, așa cum nu o face niciun alt partid în acest moment.

„Multă lume scrie că am creat fenomenul Gheorghe Cavcaliuc – care curăță sistemul de narcomani, bandiți, corupți. Oamenii trebuie să vadă ce persoane ”integre” au trecut prin filtrele lor și pe cine urmau să împingă în Parlament. Eu mă bucur că această acțiune a mea concretă a făcut ordine pe listele partidului și s-au retras cei care consumă droguri, hoții, criminalii”, spune Cavcaliuc.

Mai mult decât atât, liderul PACE i-a adresat un mesaj președintelui PAS, Igor Grosu, și l-a condiționat să revizuiască lista până pe 11 iunie, când expiră înregistrarea candidaților la funcția de deputat.

„Voi încă nu v-ați curățit de tot, mai sunt rămășițe interesant, Sper că până pe 11 iunie să mai revizuiți și să vă curățați lista. N-aș vrea să ies cu alte informații și să vă arăt cât de integri sunteți. Societatea trebuie să cunoască, că cei care se dau sfinți și ne dau lecții de moralitate, sunt murdari și fac parte din grupări criminale”, afirmă politicianul.

Amintim că după ce Gheorghe Cavcaliuc a declarat că un candidat de pe lista unui partid aflat în cursa electorală a fi fost prins cu droguri pe Aerorportul Chișinău, jurnalista Nata Albot a anunțat că se retrage din cursa electorală. Ulterior, un alt candidat PAS s-a retras de pe lista formațiunii. Este vorba despre Alexandru Catan, despre care presa a scris recent că ar fi implicat în contrabandă cu alcool în proporții mari.

De asemenea, Gheorghe Cavcaliuc a mai făcut dezvăluiri despre candidatul PAS Boris Marcoci și gruparea de aleși locali a lui Renato Usatîi, care au pus la cale o schemă criminală de delapidare de fonduri și licitații trucate.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.