Care este propunerea partidului PACE pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne

Partidul Politic PACE îl propune pe colonelul Mihail Ciubaciuc pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne în viitorul Guvern. Anunțul a fost făcut de către liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, la conferința de presă organizată cu prilejul primei aniversări a formațiunii.

Liderul PACE a menționat că îl cunoaște pe Mihail Ciubaciu de peste 20 de ani, de când își făcea studiile la Colegiul de poliție și are toată încrederea în el.

Candidatul propus de Partidul PACE pentru șefia Ministerului Afacerilor Interne a anunțat care vor fi prioritățile sale. Printre acestea se numără combaterea criminalității în toate formele, la toate etapele, pentru a descuraja ilegalitățile și a le oferi oamenilor garanția că viața, sănătatea, bunurile lor sunt protejate. Un element important aici va fi implementarea dosarului electronic, care va juca un rol determenat în reducerea corupției, dar și protejarea oamenilor cu epoleți. De asemenea, Ciubaciuc își propune să ofere angajaților MAI motivația, resursele și susținerea necesară.

Mihail Ciubaciuc a activat în calitate de prim-adjunct al Comandantului, şef al Statului Major al Trupelor de Carabinieri, a fost prorector al Academiei de Poliție, șef al Statului Major al brigăzii de poliție cu destinație specială Fulger, unul dintre conducătorii brigăzii cu destinație specială a Instituțiilor Penitenciare Pantera, șef al departamentului ordine publică de la IGP, iar actualmente este consilier al ministrului Afacerilor Interne.

Totodată, liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a anunțat că, de astăzi, Mihail Ciubaciuc începe identificarea specialiștilor din domeniul MAI pentru ca atunci când va deveni ministru, să vină în funcție deja cu o echipă puternică.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.