Candu e de vină! Renato Usatîi spune că Dodon nu are nicio treabă cu neînregistrarea lui Candu în cursa pentru prezidențiale

Președintele Igor Dodon nu are nicio tangență cu faptul că Andrian Candu nu a fost înregistrat de CEC în cursa prezidențială, susține liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. Politicianul a declarat, la un post privat de televiziune, că deputatul Pro Moldova nu a respectat legislația electorală, prezentând semnăturile în susținerea sa doar din 8 raioane pe când minimul era de 18 raioane.

”Dodon nu are nicio treabă cu Candu, cel puțin din ce eu am aflat din sursele mele, pe care eu le cred că sunt bune. La Candu era problemă că erau doar 8 raioane confirmate din minim 18. Unde Dodon nu face, nu trebuie să-i băgăm pe capul lui. Nu este cinstit”, a spus Usatîi.

Liderul Partidului Nostru a mai declarat că nu a înțeles-o pe Maia Sandu, care a prezentat la CEC 30 de mii de semnături în susținerea sa din maximul necesar de 25 de mii.

”Maia Sandu nici n-am înțeles ce a făcut până la urmă. Cum poți să vii cu 30 de mii dacă ai dreptul să depui între 15 mii și 25 de mii. Asta ca planul ”piatiletki ȚKKPSS” (cincinalului CCPCUS)”, a declarat politicianul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.