Camilla Parker Bowles a devenit star pe Twitter după întâlnirea cu Donald Trump

Întâlnirea familiei regale britanice cu Donald și Melania Trump a fost sursa a numeroase articole, știri, dar și glume și filmulețe virale, transmite stiridinmoldova.md.

Protagonista uneia dintre cele mai amuzante secvențe este Camilla Parker Bowles, soția Prințului Charles. Este cunoscut faptul că astfel de întâlniri oficiale trebuie tratate cu multă seriozitate de către membrii familiei regale, însă, din când în când, nici aceștia nu se pot abține să nu se comporte într-o manieră care aduce zâmbete pe fața celor care îi urmăresc.

Într-un video devenit viral pe Twitter, Camilla Parker Bowles este surprinsă făcând cu ochiul reporterilor și cameramanilor prezenți la întâlnirea cu Donald și Melania Trump, în timp ce aștia merg în fața ei, însoțiți de Prințul Charles.

Secvența a fost surprinsă după ce ea și Prințul Charles au făcut fotografiile oficiale alături de soții Trump. Deși Camilla Parker Bowles nu se numără printre persoanele preferate de public, atunci când este vorba de familia regală britanică, acest gest pare a ne convinge că Ducesa de Cornwall are și o latură amuzantă pe care o ține însă departe de ochii lumii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.